dimarts, 27 de setembre del 2016

Esquerra sol·licita al govern de Cabrils un informe sobre el seu pla de transparència

En un escrit de resposta a un correu enviat pel Tècnic de la Regidoria de Transparència i Regeneració Institucional de l’Ajuntament de Cabrils als regidors, incidíem en la importància de disposar d’un informe de l’acció de govern en aquest àmbit. És en aquest sentit ERC Cabrils ha sol·licitat a la regidoria un informe detallat que contempli entre altres aspectes els següents elements: 

1.-Pla detallat del Pla d’Actuació previst durant la legislatura. 
2.-El Pla/informe, tenen previst portar-ho a debat i aprovació del Ple? 
3.-En cas contrari que ho justifica. Segueix els criteris d’una administració transparent i col·laborativa que diuen defensar a la regidoria. 
4.-Quin és el detall del projecte amb els seus objectius, metodologia, cronograma, temes a desenvolupar, resultats esperats, sistema d’avaluació, contrast de la incidència entre els sectors directa i indirectament afectats. 
5.-Quins indicadors s’han dut a terme per valorar la transparència a l’ajuntament de Cabrils 
6.-Quina avaluació i metodologia han efectuat sobre els serveis que ofereix l’ajuntament. 
7.-Quina avaluació i metodologia han efectuat de l’acció de govern. 
8.-L’acció de la Regidoria ha permès la implicació i una visió comuna amb altres regidories, l’equip tècnic i amb els grups de l’oposició. Quina? 

A fi de poder analitzar i aclarides les respostes detallades a les preguntes relacionades que facilitin la transparència de l’acció de govern, hem sol·licitat que ens siguin lliurades per escrit i com a molt tard, quinze dies abans del ple ordinari del mes de novembre 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada