dimecres, 23 de febrer del 2011

Com pots col·laborar amb nosaltres?

Vols millorar el teu poble per a què tu i els teus veïns hi visqueu millor? Tens idees que poden ser útils per a tot el poble? Has tingut l'oportunitat d'explicar-les obertament? Ara és l'hora. Comparteix-les amb nosaltres. La Secció Local d'Esquerra a Cabrils t'ofereix un espai virtual i presencial per a poder-les exposar.

El blog "Esquerra Cabrils t'escolta" et permet compartir les teves propostes amb tots els teus/ves veïns/es. Expressa el que tu pensis, el que tu vulguis. (veure condicions d'ús). Aquest blog neix amb la vocació que tingui continuïtat més enllà de les eleccions del proper mes de maig del 2011. Vol ser un espai de trobada per a gent com tu, cabrilencs/ques amb vocació de compartir i/o de servir als seus veïns. El blog permet també fer arribar les teves propostes cap a nosaltres, els membres de la secció local, que les estudiarem i les considerarem.

Explica-ho a la teva família, als teus amics, als teus veïns, i envieu-nos les vostres propostes. Envieu-nos un correu electrònic a esquerracabrilstescolta@gmail.com. En un breu espai de temps (màxim un parell de dies) contactarem amb vosaltres per a donar una resposta a la vostra proposta. Només si ens doneu el vostre permís, després seran reproduïdes al blog.

Entrevistes. Si sou un grup de persones amb un interès comú i voleu que parlem sobre un tema concret, envieu-nos un correu i intentarem reunir-nos amb vosaltres.

Xerrades. Pots venir i participar a les xerrades temàtiques que veuràs anunciades a la nostra agenda les properes setmanes. Volem que ens expliquis què penses, cara a cara.

Volem que entre tots/es ajudem a millorar avui el nostre poble, i projectem el Cabrils de demà. Només amb el teu ajut podrem aconseguir-ho.

1 comentari:

  1. Es podria obrir un portal d'oferta i demanda de feina al web de l'ajuntament, per facilitar el procés als aturats i als joves que busquen la seva primera feina

    ResponElimina