dissabte, 28 de maig del 2011

Esquerra valora positivament els seus resultats electorals a Cabrils

Esquerra ha aconseguit mantenir el seu regidor al consistori i augmentar lleugerament percentualment el resultat assolit en les darreres eleccions ara fa quatre anys. La secció local de Cabrils va fer una valoració positiva en la seva darrera reunió el passat dijous 26/05 dels resultats de les eleccions. Davant les circumstàncies generals del país, les característiques sociològiques i la dispersió del vot independentista a Cabrils, la lectura dels resultats és positiva. L'assoliment de 5 regidors per CiU, de ben segur portarà la seva cap de llista, la Lina Morales a encapçalar el govern de l'ajuntament de Cabrils en un tripartit conservador, format per CiU, el VIC amb en Alfred Serrano i el PP amb M. Carme Torres segons anuncien alguns mitjans.

Com ja es va avançar durant la campanya, Esquerra al no formar part de l'equip de govern, no farà una oposició en bloc, ni exercirà un NO generalitzat a l'actuació del govern , sinó que farà una oposició constructiva per fiscalitzar-la i denunciar aquelles situacions que en la nova etava es pugin produir i es considerin injustes. Impulsarem les iniciatives que millor serveixin al interessos del nostre poble i serem fidels al nostre compromís amb tu.

El Punt: http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/416250-regidor-per-sorteig.html

dilluns, 23 de maig del 2011

Resultats electorals a Cabrils

Esquerra-Consens x Cabrils conserva el seu regidor a l'ajuntament. Serà en Xavier Viudez qui com a cap de llista, rellevarà l'actual regidor Miquel Ponsa en la nova etapa que ara s'inicia. Amb 207 sobre 2504 vots emesos, el 8,55% li permet consolidar i millorar molt lleugerament els resultat de les darreres municipals. Ha estat CiU, encapçalat per la Lina Morales qui tindrà la responsabilitat de buscar els suports per poder formar govern a mitjans de juny. Les diferents formacion es reparteixen la representativitat com segueix:


Candidatures Vots Regidors
Color CiU CiU 754 31,14% 5
Color SOM SOM 298 12,31% 2
Color V.I.C. V.I.C. 264 10,90% 2
Color P.P. P.P. 264 10,90% 1
Color PSC-PM PSC-PM 216 8,92% 1
Color ESQUERRA-CxC-AM ESQUERRA-CxC-AM 207 8,55% 1
Color ICV-EUIA-E ICV-EUIA-E 135 5,58% 1

S.I. 120 4,96%

(dades provisionals del Ministerio del Interior).

Tant VIC com PP s'estan disputant el segon regidor donat l'empat en nombre de vots que ahir es va produir.

Esquerra-Consens x Cabrils vol felicitar a la llista més votada en les eleccions d'ahir diumenge 22 de maig a Cabrils, la llista de CiU.

Com ja hem dit durant aquesta campanya, fins ahir era el moment de competir, a partir d'avui és el moment de col·laborar per treballar plegats pel nostre poble, ja sigui des del govern com des de l'oposició.

Volem també agrair a totes les persones que ens vàreu votar la confiança dipositada així com a totes les persones que han treballat per que avui puguem dir que hem aconseguit mantenir la la representació dels nostres conciutadans a l'ajuntament.

Si voleu veure la informació complerta, la trobareu a la web del Consell Comarcal del Maresme:

http://goo.gl/p0nAB o bé a la web del ministeri d'interior: http://goo.gl/7NvJO