dimarts, 28 de març del 2017

Cabrils rebrà 168.643,41€ de la Diputació de Barcelona per promoure la contractació estable i de qualitat

Fa uns dies, la Diputació de Barcelona va presentar un nou programa de foment de l’ocupació, dotat amb 60 milions d’euros en total, per promoure l’ocupació amb formació i contractació de més durada reformulant així els Plans Locals d’Ocupació i potenciant la col·laboració públicoprivada.

En el cas de Cabrils, la Diputació estableix que l’ajuda que rebrà el consistori serà de 168.643,41€ per als anys 2017-2018 i que han de servir per promoure la contractació estable i aportar una ocupació de més qualitat al municipi.

El nou Programa de Foment de l’Ocupació representa un canvi de model perquè incorpora mesures preventives per incrementar, millorar i garantir l’ocupabilitat que caldrà adaptar a les necessitats i especificitats de Cabrils.

Des d’ERC Cabrils esperem que aquest nou ingrés a les arques municipals serveixi, de veritat, per augmentar les possibilitats d’aquells veïns i veïnes del nostre municipi que no aconsegueixen trobar feina i que els proporcioni un lloc de treball de qualitat i de llarga durada, no només un contracte temporal per posar un pedaç momentani a la seva precària situació.

Creiem que, per aconseguir-ho, és molt important buscar sinèrgies amb l’empresariat de Cabrils, fomentant la col·laboració entre l’administració local i l’empresa privada treballant de manera conjunta . És per això que creiem que és molt important que una gran part d’aquests diners que rebrà el nostre Ajuntament es dediquin  a la formació, adaptada a les necessitats de les empreses; i en ajuts a la contractació .

Com sempre, estem a la disposició del govern, dels empresaris i dels veïns per treballar plegats.


Podeu consultar el llistat complet de dotacions als municipis aquí. 

dilluns, 27 de març del 2017

Ordre del dia del ple ordinari del 30 de març de 2017

El dijous 30 de març de 2017, l’Ajuntament de Cabrils celebrarà la segona sessió ordinària de l’any a les 20:00 h a la Sala de Plens de la casa consistorial, amb el següent:



ORDRE DEL DIA

1.- Aprovar l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària de data 26 de gener 2017.

I. Part resolutiva de la sessió.

2.- Dictamen d'aprovació de la reformulació del Compte General de la Corporació corresponent a l'exercici 2015.
3.- Dictamen d'aprovació provisional de la modificació de l'Ordenança Fiscal núm. 23.
4.- Dictamen d'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança reguladora de les llicències d'accés de vehicles a locals, recintes o habitatges a través de les voreres, vorades o altre espai de domini públic.
5.- Dictamen d'aprovació inicial de la modificació núm. 1/2017 de la Relació de Llocs de Treball.
6.- Dictamen, a proposta dels grups municipals d'ERC i CiU, en relació a la sentència del Tribunal Constitucional relativa a l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de la naturalesa urbana.
7.- Dictamen, a proposta del grup municipal de CiU, relatiu a la plaga del "Tomicus" i per una explotació sostenible dels boscos del Maresme.
8.- Donar compte de l'informe de la Tresoreria Municipal sobre el compliment de la Llei de Morositat a l'Ajuntament de Cabrils corresponent al 4rt trimestre de l'any 2016.

II. Part no resolutiva de la sessió.

9.- Mocions.
10.- Donar compte de les resolucions dictades per l'alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local de la darrera sessió plenària ordinària.
11.- Precs i preguntes.