dissabte, 17 de novembre del 2012

Pere Aragonès, ponent a l'acte de campanya de dilluns 19/11 a les 20h a la sala de La Concòrdia.

Pere Aragonès
El proper dilluns 19 de novembre a les 20h a la sala de La Concòrdia de Cabrils, es realitzarà l'acte de campanya d'Esquerra a la nostra població. 

En Pere Aragonès, qui ha estat diputat del Parlament de Catalunya durant les dues darreres legislatures serà l'encarregat d'explicar als cabrilencs i cabrilenques el projecte engrescador d'Esquerra pel nostre futur més proper com a catalans i catalanes. Aquesta visió de país, un nou estat independent a la Unió Europea, no seria suficient si no expliquéssim també com encarar la crisis que estem patint els darrers 5 anys i que ha fet tancar milers d'empreses i ha portat a l'atur a moltes persones. 

Per què tenim pressa per marxar d'Espanya? Què passarà amb les pensions de la gent gran? Què els passarà a les empreses? És cert que haurem de pagar el deute del regne d'Espanya? No l'estem pagant ara? I què ha fet Esquerra al Parlament per Cabrils? Aquesta i moltes altres preguntes que tu li podràs realitzar ens les respondrà en Pere el proper dilluns.

Després dels parlaments i les preguntes, tots quedeu convidats a un petit tast de vi de Cabrils, el Testuan 2010, vi de la DO Alella.