diumenge, 20 de febrer del 2011

Programa participatiu

Benvinguts al vostre blog. L'objectiu d'aquesta web és que tots/es les cabrilencs/ques ens ajudeu a realitzar el programa electoral per a les eleccions municipals del proper mes de maig. Volem que hi participeu tothom, tant si podeu votar a les eleccions com si no. El poble és de tots/es i volem que també digueu la vostra. Al llarg de les properes setmanes anirem escrivint alguns articles per la vostra consideració i plantejant algunes qüestions que esperem pogueu ajudar a matitzar o perfilar.

Aquest blog és totalment obert previ enviament d'un correu a l'adreça esquerratescolta@gmail.com per que us puguem donar una clau d'accés per escriure articles. Caldrà que ens dongueu el vostre nom i cognoms, així com el vostre correu electrònic. Aquestes dades seran esborrades en qualsevol moment que vosaltres manifesteu, i no se'n farà ús per enviar-vos cap mena de comunicació d'Esquerra Cabrils sense el vostre consentiment explícit. Els comentaris es poden fer al moment sense cap tipus de restricció. Podeu expressar lliurement les vostres opinions i no seran censurades malgrat que els militant d'Esquerra Cabrils i amics no hi puguem estar d'acord. Només seran esmenats o esborrats aquells articles o comentaris ofensius, encara que ho siguin de forma implícita. En aquest cas els administradors intercalarem els signes [comentari ofensiu] al text o l'entrada.

Pots expresar-te en la llengua que vulguis, però preferiblement en català o castellà, per facilitar la comprensió de la resta dels participants.

Esperem que amb aquesta eina tots/es plegats/des puguem recollir prou idees pel nostre programa electoral. Moltes gràcies a tots/es.

Xavier Viudez i Cardona
secretari d'organització de la S.L. Esquerra a Cabrils
cap de llista d'Esquerra per les eleccions municipals 2011 a Cabrils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada