dimecres, 23 de febrer del 2011

Com pots col·laborar amb nosaltres?

Vols millorar el teu poble per a què tu i els teus veïns hi visqueu millor? Tens idees que poden ser útils per a tot el poble? Has tingut l'oportunitat d'explicar-les obertament? Ara és l'hora. Comparteix-les amb nosaltres. La Secció Local d'Esquerra a Cabrils t'ofereix un espai virtual i presencial per a poder-les exposar.

El blog "Esquerra Cabrils t'escolta" et permet compartir les teves propostes amb tots els teus/ves veïns/es. Expressa el que tu pensis, el que tu vulguis. (veure condicions d'ús). Aquest blog neix amb la vocació que tingui continuïtat més enllà de les eleccions del proper mes de maig del 2011. Vol ser un espai de trobada per a gent com tu, cabrilencs/ques amb vocació de compartir i/o de servir als seus veïns. El blog permet també fer arribar les teves propostes cap a nosaltres, els membres de la secció local, que les estudiarem i les considerarem.

Explica-ho a la teva família, als teus amics, als teus veïns, i envieu-nos les vostres propostes. Envieu-nos un correu electrònic a esquerracabrilstescolta@gmail.com. En un breu espai de temps (màxim un parell de dies) contactarem amb vosaltres per a donar una resposta a la vostra proposta. Només si ens doneu el vostre permís, després seran reproduïdes al blog.

Entrevistes. Si sou un grup de persones amb un interès comú i voleu que parlem sobre un tema concret, envieu-nos un correu i intentarem reunir-nos amb vosaltres.

Xerrades. Pots venir i participar a les xerrades temàtiques que veuràs anunciades a la nostra agenda les properes setmanes. Volem que ens expliquis què penses, cara a cara.

Volem que entre tots/es ajudem a millorar avui el nostre poble, i projectem el Cabrils de demà. Només amb el teu ajut podrem aconseguir-ho.

diumenge, 20 de febrer del 2011

Presentació del cap de llista d'Esquerra a Cabrils

Xavier Viudez i Cardona. Barcelona 1973.

Soc llicenciat en física. Durant la meva formació universitària vaig començar a treballar al Centre d'Informàtica de la Universitat de Barcelona i posteriorment a una consultora del sector sanitari a la seva divisió de sistemes d'informació. Això em va fer replantejar els meus objectius professionals i em vaig començar a especialitzar en aquestes matèries a través de postgraus i finalment amb un màster en direcció i gestió de sistemes i tecnologies de la informació. Actualment convino la meva feina a una mútua d'accidents de treball i malalties professionals coordinant un equip de persones, amb la consultoria de sistemes d'informació per altres empreses.

La meva família prové de la Conca de Barberà i la Segarra (al triangle Cervera-Tàrrega, Santa Coloma de Queralt), i d'Almeria tot i que mon pare ja va nèixer a l'Hospitalet del Llobregat. Vaig viure més de vint anys al barri del centre d'Esplugues de Llobregat on els meus pares hi tenien un comerç i després a Mataró. La meva relació amb Cabrils comença quan vaig conèixer el meu marit fa 10 anys. Cada cap de setmana venia a casa dels meus sogres, fins que finalment ens vam decidir venir a viure a Cabrils.

La meva participació associativa neix de ben jove, allí on he estat vivint o treballant. Primer a Esplugues i de més gran a Barcelona. Allí vaig col·laborar molts anys amb la Federació d'Associacions Coordinadora Gai-Lesbiana on vaig tenir responsabilitats de coordinació de serveis i de voluntaris, i amb els anys també en la seva direcció. A Cabrils he col·laborat amb la Plataforma per la Consulta Popular per la Independència, Cabrils Decideix, amb molts cabrilencs/ques i alguns vilassarencs amb alguns dels quals he establert forts llaços emotius i d'amistat.

Actualment soc membre de la sectorial de la Societat de la Informació i col·laboro puntualment amb la de Polítiques per a Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals, ambdues a nivell nacional, i secretari d'organització de la secció local a Cabrils.

Si em demaneu tres qualificatius per autodefinir-me, us diria: treballador, coherent i honest.

Programa participatiu

Benvinguts al vostre blog. L'objectiu d'aquesta web és que tots/es les cabrilencs/ques ens ajudeu a realitzar el programa electoral per a les eleccions municipals del proper mes de maig. Volem que hi participeu tothom, tant si podeu votar a les eleccions com si no. El poble és de tots/es i volem que també digueu la vostra. Al llarg de les properes setmanes anirem escrivint alguns articles per la vostra consideració i plantejant algunes qüestions que esperem pogueu ajudar a matitzar o perfilar.

Aquest blog és totalment obert previ enviament d'un correu a l'adreça esquerratescolta@gmail.com per que us puguem donar una clau d'accés per escriure articles. Caldrà que ens dongueu el vostre nom i cognoms, així com el vostre correu electrònic. Aquestes dades seran esborrades en qualsevol moment que vosaltres manifesteu, i no se'n farà ús per enviar-vos cap mena de comunicació d'Esquerra Cabrils sense el vostre consentiment explícit. Els comentaris es poden fer al moment sense cap tipus de restricció. Podeu expressar lliurement les vostres opinions i no seran censurades malgrat que els militant d'Esquerra Cabrils i amics no hi puguem estar d'acord. Només seran esmenats o esborrats aquells articles o comentaris ofensius, encara que ho siguin de forma implícita. En aquest cas els administradors intercalarem els signes [comentari ofensiu] al text o l'entrada.

Pots expresar-te en la llengua que vulguis, però preferiblement en català o castellà, per facilitar la comprensió de la resta dels participants.

Esperem que amb aquesta eina tots/es plegats/des puguem recollir prou idees pel nostre programa electoral. Moltes gràcies a tots/es.

Xavier Viudez i Cardona
secretari d'organització de la S.L. Esquerra a Cabrils
cap de llista d'Esquerra per les eleccions municipals 2011 a Cabrils