dilluns, 21 de desembre del 2015

El ple resol el contracte de concessió del complex esportiu de la piscina

El govern de Cabrils ha convocat un ple extraordinari i urgent pel 21 de desembre de 2015 amb l'objectiu bàsic de ratificar els punts 2 i 3 de l'ordre del dia que fan referència novament a ILLA Activa, el complex esportiu de la piscina. Veiem com ha anat aquest ple que ha comptat amb la presència de tots els regidors: el govern amb 7 membres, Esquerra amb 4 regidors, PSC i PP amb 1 regidor cadascun.

1. Ratificar el caràcter urgent de la sessió.

Esquerra ha votat A FAVOR de la urgència del ple. Ha estat APROVADA amb els vots del govern (Convergència, Unió i MUC), Esquerra, PSC i l'abstenció del PP.

2. Moció per la resolució del contracte de concessió administrativa per l’execució de les obres i explotació d’un complex esportiu amb piscina coberta de Cabrils per entrar en fase de liquidació concursal.

Al ple extraordinari del mes d'octubre d'enguany, Esquerra va manifestar la nostra sorpresa que ens hagués arribat un informe per a la gestió directa del complex com a única opció. Tot i estar d’acord ideològicament amb la municipalització del servei, no podíem estar d’acord amb que aquesta fos l’única opció de gestió que es contemplés en la tessitura actual. Donat el desconeixement dels ingressos i despeses, amb una certa exactitud, consideràvem i considerem massa aventurat jugar-s’ho tot a una carta.

Fou per aquesta i altres raons que Esquerra va votar-hi EN CONTRA. En conseqüència amb el vot emès anteriorment, hem votat en aquest ple EN CONTRA de la moció. El ple ha APROVAT la moció amb els vots a favor del govern, PSC, PP i el vot en contra d'Esquerra.

3. Moció per la finalització del procediment d’imposició de penalitats al contractista i declarar l’arxiu de l’expedient.

L'Ajuntament de Cabrils va obrir un expedient sancionador a Areva Trading, SL, l'empresa concessionària d'ILLA Activa per les infraccions greus del contracte de concessió administrativa del complex esportiu de la piscina de Cabrils. Durant la sessió del 26 de novembre es va aprovar la resolució del contracte. És per aquesta raó que el govern sol·licita l'arxivament de l'expedient.

Esquerra ha votat A FAVOR. La moció ha estat APROVADA pel PLE per UNANIMITAT.

4. Moció per la rectificació d’error material de l’Ordenança Fiscal núm. 3 “Impost sobre vehicles de tracció mecànica”

Al ple del 29 d'octubre de 2015 es van aprovar les ordenances fiscals. La Diputació de Barcelona va comunicar a l'Ajuntament de Cabrils que segons la legislació vigent, no es pot bonificar el 100% d'una taxa sinó que el límit és del 75%. És per aquesta raó que el govern eleva al ple aquesta rectificació d'error. Esquerra ha votat A FAVOR. La moció ha estat APROVADA pel PLE per UNANIMITAT.

5. Moció per l’aprovació de la xifra de població a 1 de gener de 2015

La població de Cabrils a data 1 de gener del 2015 era de 7.251 habitant segons el padró municipal. Esquerra ha votat A FAVOR. La moció ha estat APROVADA pel PLE per UNANIMITAT.

Aquest ple no ha tingut preguntes al govern ni preguntes dels veïns i veïnes de Cabrils degut al seu caràcter extraordinari.

Ple extraordiari del 21 de desembre de 2015

Avui dilluns 21 de desembre de 2015 a les 19.30 h se celebrarà un ple extraordinari a l'Ajuntament de Cabrils amb el següent ordre del dia:

ORDRE DEL DIA

1.- Ratificar el caràcter urgent de la sessió.

2.- Moció per la resolució del contracte de concessió administrativa per l’execució de les obres i explotació d’un complex esportiu amb piscina coberta de Cabrils per entrar en fase de liquidació concursal.

3.- Moció per la finalització del procediment d’imposició de penalitats al contractista i declarar l’arxiu de l’expedient.

4.- Moció per la rectificació d’error material de l’Ordenança Fiscal núm. 3 “Impost sobre vehicles de tracció mecànica”

5.- Moció per l’aprovació de la xifra de població a 1 de gener de 2015