diumenge, 18 de desembre del 2016

Èxit de la Jornada Multicultural d'ERC a Cabrils

Volem agrair la presència dels veïns i veïnes de Cabrils a la jornada multicultural que vam realitzar diumenge passat el CC La Fàbrica i de la Mònica Palacín la secretària d'organització d'ERC i presidenta comarcal.

Aquestes fotos que ens ha passat la Mònica no deixen de ser una petita mostra de les que haureu trobat per les xarxes aquests dies, a Facebook i Twitter. 

Una jornada que s'enarca dins de la campanya "La República que farem". Una campanya que vol convidar a participar a tots els ciutadans del país a pensar com volem que sigui el nostre futur estat, i per això volem que tothom i participi. Ciutadans nascuts a Catalunya o nascuts a altres indrets del món, però que com nosaltres són catalans i catalanes amb arrelament a casa nostra.

Una jornada profitosa, i participativa. La quitxalla va poder aprendre i ensenyar-nos a fer nous models d'avions de paper, dibuixos, jocs i moltes coses més. Vam aprendre una mica de l'escriptura àrab o de l'art de la henna, i vam gaudir del col·loqui dels assistents amb dels nostres dos ponents, l'Ana Surra i l'Ahmed Benallal. Un dinar popular exquisit i finalment tothom va ballar!

Si no vas poder venir, pots fer-nos arribar els teus suggeriments a la campanya a la web http://www.larepublicaquefarem.cat/ o pots contactar amb nosaltres al correu cabrils@esquerra.cat