dijous, 19 de maig del 2011

Xocolatada popular d'Esquerra-Consens x Cabrils

El proper divendres 20 de maig a partir de les 17h, podreu disfrutar d'una xocolatada per la mainada a la plaça del Mil·lenari. Inflables, un taller de xapes i més sorpreses per a passar una bona estona amb nosaltres. Els caps de llista d'Esquerra a Cabrils i de Vilassar de Dalt, en Xavier Viudez i en Xavier Yelo ens exposaran algunes de les propostes conjuntes pels dos pobles, mentre que en Pau Morales, de les JERC Cabrils-Vilassar explicarà les polítiques que han dissenyat els joves per als joves i no tant joves. Posteriorment estaran a disposició dels assistents per conversar sobre el programa electoral.

dimecres, 18 de maig del 2011

Debat dels alcaldables de Cabrils a La Concòrdia. Organitzat per l'Assemblea de joves de Cabrils

El passat diumenge a la tarda, a partir de les 17h i durant més de tres hores, un bon nombre d'alcaldables de diferents formacions polítiques cabrilenques van debatre les polítiques de joventut que presenten els partits polítics del nostre poble. Conduit per la Laia Ferrer, cada candidat va poder presentar i replicar les propostes exposades durant els diferents blocs proposats prèviament per l'Assemblea de Joves. Posteriorment es va obrir un extens torn de preguntes obertes dirigides a tots els alcaldables o dirigint-se a algun en concret.

Més informació del debat a:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001919902091

Àudio del debat:

Bloc1: Inici debat. Treball i habitatge http://goo.gl/HQfir
Bloc2: Formació i mobilitat http://goo.gl/rVI1W
Bloc3: Participació i Pla local de joventut http://goo.gl/kpjZT
Bloc4: Cultura i esports http://goo.gl/azAUG

1r.torn obert de paraules: http://goo.gl/C2eMb
2n.torn obert de paraules: http://goo.gl/A2A1e

àudio posat a disposició per l'Assemblea de Joves de Cabrils:
http://ajovescabrils.blogspot.com/

Presentació del programa electoral d'Esquerra-Consens x Cabrils

El passat diumenge a les 12:30 més d'una seixantena de persones van escoltar les propostes d'Esquerra-CxC incloses en el programa electoral de la formació. En Joan Casals, número dos de la candidatura va presentar les propostes econòmiques i adreçades a la protecció de les persones i les famílies. En Xavier Viudez, cap de llista, presentà la resta de les propostes d'educació, cultura, esports, urbanisme, sostenibilitat mediambiental, comunicació i un llarg etcètera concloent amb les propostes sobiranistes d'Esquerra a Cabrils. L'Eduard López oferí una visió nacional del moment actual, recordant-nos la feina que milers de persones realitzen per tirar aquest país endavant.