dissabte, 18 de febrer del 2017

Oriol Amorós, secretari d'igualtat, migracions i ciutadania participa a la Taula Rodona de la crisi de refugiats a Cabrils

Divendres 17 de febrer Esquerra a Cabrils va organitzar una Taula Rodona per parlar de la crisi dels refugiats. L'acte es realitzà el dia abans de la gran manifestació de la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra" que va aplegar a més de 100.000 persones als carrers de la ciutat de Barcelona. Maite Viñals, regidora d'ERC a l'ajuntament va conduir l'acte en el qual van participar tres ponents. El màxim responsable al govern de la Generalitat sobre migracions, l'Oriol Amorós, la responsable d'immigració i refugiats de Creu Roja a Girona, l'Anna Serra i en Manu de Jaumar, cooperant de Dentistas sobre Ruedas.

Un acte extremadament interessant que també va comptar amb la participació dels veïns assistents que van poder participar en el debat posterior a la l'exposició dels ponents.

Un diàleg extens, franc i entenedor que va servir per posar sobre la taula la situació actual dels refugiats a casa nostra. No només els refugiats provinents dels conflictes de l'Orient de al Mediterrània, sinó també els refugiats dels països subsaharians.



Podeu trobar bona part del contingut al nostre canal de You Tube.