dimarts, 28 de març del 2017

Cabrils rebrà 168.643,41€ de la Diputació de Barcelona per promoure la contractació estable i de qualitat

Fa uns dies, la Diputació de Barcelona va presentar un nou programa de foment de l’ocupació, dotat amb 60 milions d’euros en total, per promoure l’ocupació amb formació i contractació de més durada reformulant així els Plans Locals d’Ocupació i potenciant la col·laboració públicoprivada.

En el cas de Cabrils, la Diputació estableix que l’ajuda que rebrà el consistori serà de 168.643,41€ per als anys 2017-2018 i que han de servir per promoure la contractació estable i aportar una ocupació de més qualitat al municipi.

El nou Programa de Foment de l’Ocupació representa un canvi de model perquè incorpora mesures preventives per incrementar, millorar i garantir l’ocupabilitat que caldrà adaptar a les necessitats i especificitats de Cabrils.

Des d’ERC Cabrils esperem que aquest nou ingrés a les arques municipals serveixi, de veritat, per augmentar les possibilitats d’aquells veïns i veïnes del nostre municipi que no aconsegueixen trobar feina i que els proporcioni un lloc de treball de qualitat i de llarga durada, no només un contracte temporal per posar un pedaç momentani a la seva precària situació.

Creiem que, per aconseguir-ho, és molt important buscar sinèrgies amb l’empresariat de Cabrils, fomentant la col·laboració entre l’administració local i l’empresa privada treballant de manera conjunta . És per això que creiem que és molt important que una gran part d’aquests diners que rebrà el nostre Ajuntament es dediquin  a la formació, adaptada a les necessitats de les empreses; i en ajuts a la contractació .

Com sempre, estem a la disposició del govern, dels empresaris i dels veïns per treballar plegats.


Podeu consultar el llistat complet de dotacions als municipis aquí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada