dilluns, 27 de març del 2017

Ordre del dia del ple ordinari del 30 de març de 2017

El dijous 30 de març de 2017, l’Ajuntament de Cabrils celebrarà la segona sessió ordinària de l’any a les 20:00 h a la Sala de Plens de la casa consistorial, amb el següent:



ORDRE DEL DIA

1.- Aprovar l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària de data 26 de gener 2017.

I. Part resolutiva de la sessió.

2.- Dictamen d'aprovació de la reformulació del Compte General de la Corporació corresponent a l'exercici 2015.
3.- Dictamen d'aprovació provisional de la modificació de l'Ordenança Fiscal núm. 23.
4.- Dictamen d'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança reguladora de les llicències d'accés de vehicles a locals, recintes o habitatges a través de les voreres, vorades o altre espai de domini públic.
5.- Dictamen d'aprovació inicial de la modificació núm. 1/2017 de la Relació de Llocs de Treball.
6.- Dictamen, a proposta dels grups municipals d'ERC i CiU, en relació a la sentència del Tribunal Constitucional relativa a l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de la naturalesa urbana.
7.- Dictamen, a proposta del grup municipal de CiU, relatiu a la plaga del "Tomicus" i per una explotació sostenible dels boscos del Maresme.
8.- Donar compte de l'informe de la Tresoreria Municipal sobre el compliment de la Llei de Morositat a l'Ajuntament de Cabrils corresponent al 4rt trimestre de l'any 2016.

II. Part no resolutiva de la sessió.

9.- Mocions.
10.- Donar compte de les resolucions dictades per l'alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local de la darrera sessió plenària ordinària.
11.- Precs i preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada