dijous, 29 de setembre del 2016

Esquerra pregunta al govern sobre la campanya institucional "Saps el què costa?"

El govern de Cabrils ha engegat una campanya informativa "Saps el què costa?" efectuada per la Regidoria de Participació, Transparència, i Regeneració institucional que es pot consultar a través de la web de l’Ajuntament. A fi de conèixer amb major profunditat la campanya, ERC Cabrils ha realitzat una sèrie de preguntes al govern:


  1. Han portat al Ple l’aprovació de la campanya Saps el què costa?
  2. En cas contrari que ho justifica. Segueix els criteris d’una administració transparent i col·laborativa que diuen defensar a la regidoria?
  3. Quin és el detall del projecte amb els seus objectius, metodologia, cronograma, temes a desenvolupar, resultats esperats, sistema d’avaluació, contrast de la incidència entre els sectors directa i indirectament afectats.
  4. Què motiva que s’hagi iniciat amb instal·lacions esportives.
  5. Previ han parlat i acordat el missatge amb les entitats afectades.
  6. Com valoren com s’ha rebut en les entitats afectades.
  7. Pensen que la campanya tal com està enfocada permetrà una conscienciació dels usos de les instal·lacions.
  8. Per què centren la campanya únicament en els aspectes econòmics.
  9. Pensen que les entitats que en fan ús no tenen prou cura de les instal·lacions, que justifiqui fer una acció unilateral per part de la regidoria?
  10. Tenen previst ressaltar els beneficis socials de l’acció esportiva i afavorir la participació i/o implicació de l’esport entre la població jove, pel que fa a la salut, els valors que es desenvolupen en aquestes entitats?

Hem sol·licitat que la resposta detallada a les preguntes relacionades que facilitin la transparència de l’acció de govern, ens siguin donades en format escrit i amb data màxima quinze dies abans del ple del mes de novembre 2016.

Des d’ERC valorem la importància de donar a conèixer el cost econòmic dels serveis que gestiona el consistori, d’acord amb la recapta dels impostos recaptats. Ens sembla convenient:

  • Que les accions siguin acordades el més àmpliament possible per garantir l’eficàcia d’aquestes accions i siguin compartits els objectius i resultats a assolir.
  • Que aquestes accions posin en valor els beneficis socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada