dijous, 7 de juny del 2012

Els regidors de l'oposició planten el govern de Cabrils al ple extraordinari i urgent de les taxes de l'Escola Bressol

Els regidors de l'oposició no han comparegut al ple extraordinari i urgent que va convocar la Sra. alcaldessa Lina Morales pel dijous 07 de juny de 2012 a les 8h.

El manifest presentat avui en nom de tots els regidors de l'oposició al registre d'entrada de l'ajuntament, i la incompareixença dels regidors al ple, ha estat la resposta final que ha obtingut el govern a les reiterades peticions de realitzar els plens extraordinaris a la mateixa hora que els plens ordinaris, al vespre, a les 20:30h.

Els regidors havien manifestat en el darrer ple del 31 de maig les dificultats a estudiar la documentació que se'ls presentava aquell mateix dia per votar d'urgència la taxa fiscal número 18 que regula els preus de l'Escola Bressol. Després de manifestar diferents regidors de l'oposició la possibilitat de realitzar un ple extraordinari sense cobrar, el govern va cedir finalment a la reiteració de la petició. La Sra. alcaldessa, va anunciar la convocatòria a les 8 del matí, i va rebre com a resposta la petició de canvi per part dels membres de l'oposició. Aquest canvi d'hora, al vespre, no només es pretenia la publicitat i la participació de les mares i pares dels nens de l'Escola Bressol, sinó també el respecte als horaris laborals dels companys de consistori tant al govern com a l'oposició que no tenen un sou a jornada complerta del consitori.

Text del manifest: http://goo.gl/jBDhj

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada