dilluns, 30 de març del 2015

Preguntes d'ERC-CxC-AM sobre les resolucions d'alcaldia i els acords de Junta de Govern del ple ordinari del mes de març de 2015

El grup municipal d’ERC-CxC-AM ha realitzat 3 preguntes a alcaldia en referència a fets que s’han produït aquests darrers dies o que es recullen a les juntes de govern entre plens. La darrera setmana hem vist com “casualment”, i just abans que surti publicat al diari oficial de l’estat (BOE) la convocatòria d’eleccions s’han distribuït al nostre poble el Butlletí Municipal, casa per casa. I també, a les botigues la revista comarcal quinzenal La Clau amb un publireportatge de 10 pàgines dedicat a Cabrils. Les casualitats no existeixen.

Esquerra li ha preguntat al govern quant li ha costat a l’Ajuntament aquest publireportatge, i quantes pàgines ha pagat, al que ha respòs alcaldia que res, que s’emmarca dins d’un conveni que té subscrit l’Ajuntament de Cabrils amb aquesta empresa de comunicació. Amb posterioritat, el grup municipal d’ERC-CxC-AM li ha sol·licitat al govern còpia del conveni i la relació de factures, i l’import que s’han pagat relacionats amb aquest concepte.

La Diputació de Barcelona ha engegat un Programa de Suport a l’Economia Productiva Local, un programa amb el qual els ajuntaments de la província de Barcelona poden contractar personal laboral per a cobrir places fins al 31 de desembre. Aquests els ha distribuït la Diputació a tots els ajuntaments independentment del color polític. És però potestat del govern definir quines places prioritza. Quines places ha tret a concurs el govern? Quins criteris s’han fixat per a definir les necessitats?

Alcaldia ens ha comunicat que les places ofertades han estat: 1 peó per la brigada, 3 auxiliars administratius i 1 inspector d’obres a mitja jornada. Segons el govern, són places necessàries malgrat que no ens ho ha justificat. La cobertura de les places ha estat avaluada pels tribunals dels concursos engegats. Trobareu més informació al BOPB.

Finalment, el grup municipal d’ERC-CxC-AM ha preguntat sobre les queixes dels veïns del carrer Nou que han patit la darrera setmana fums i emissions de CO2 que entraven dins dels seus habitatges de la maquinària utilitzada per pintar la façana de l’Escola Bressol. El portaveu del grup municipal ha preguntat quines mesures de contenció s’han pres per a minimitzar les molèsties. El govern ha respòs que no han pogut eliminar les molèsties ja que hagués calgut muntar una bastida. Han engegat i parat el motor del vehicle quan ho han necessitat.

La façana de l’escola ja està pintada, però continua sense tenir dues des les peticions que patronat rere patronat els representants dels pares han reclamat i que dificulten la mobilitat de les famílies: una rampa per l’entrada i sortida dels cotxets, per vèncer el graó que hi ha a la porta, i també un sistema que aguanti la porta. De moment, aquestes prioritats no han estat escoltades malgrat fer mesos que es reclamen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada