dissabte, 3 de juny del 2017

Junta General Ordinària de l'empresa municipal SEIPRO 2017

Dijous 25 de maig els regidors de l’Ajuntament de Cabrils, com a membres de ple dret al vot a la Junta General Ordinaria de la societat privada municipal Serveis i Promocions Municipals, S.A. ens vam reunir amb l’objectiu d’examinar i aprovar, en el seu cas, els comptes anuals de la societat i la memòria corresponents a l’exercici tancat a 31 de desembre de 2016. Han estat aprovats amb els vots a favor del govern (6 vots per l’absència del Sr. Xavier Badia) i d’ERC (3 vots, per l’absència per motius laborals del Sr. Raül Serra), i el vot en contra del PP. El Sr. Peter Oberle del PSC va anunciar que no podia assistir a la Junta.

La societat ha tancat el resultat de l’exercici amb 220,88€ de benefici. L’exercici anterior, el 2015, va tancar-se amb unes pèrdues de -17.236,19€ a causa fonamentalment de les pèrdues de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils durant la Festa Major d’agost.

La censura de la gestió social també va ser aprovada amb la mateixa proporció de vots.

La liquidació del pressupost del 2016 i dels anys anteriors no està disponible a la web de l’Ajuntament ni al portal de transparència. Si voleu més informació, podeu sol·licitar-la per instància a l’Ajuntament de Cabrils.

autor: gastrosfera.om

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada