dilluns, 13 d’abril del 2015

Xavier Viudez encapçala una candidatura jove i renovada

La Sala La Concòrdia va ser l'escenari escollir per presentar la candidatura d'ERC Cabrils a les properes Eleccions Municipals 2015. Una candidatura, encapçalada per Xavier Viudez, jove i renovada, amb projecció de futur, preparada i amb ganes de portar el canvi a Cabrils.

Quasi un centenar de persones ens van acompanyar per conèixer les persones que confegeixen la candidatura d’ERC Cabrils juntament amb el nostre candidat a l'acaldia, regidor  durant els darrers 4 anys, Xavier Viudez. L’acte, presentat per Ferran Camps membre del secretariat de l’ACN,  va comptar amb la presència de Toni Comín i Josep Ginesta, qui es van encarregar de fer una pinzellada de la importància de les eleccions municipals  per l’esdevenir de la vida quotidiana  de les persones i del paper que jugaran els ajuntaments,  sorgits de les eleccions Municipals 2015, per a la posta en marxa de les noves estructures d’estat.

L'acte també va servir per presentar la nostra filosofia de futur i els principals eixos que centraran la campanya a partir del 8 de maig, en un vídeo protagonitzat pels 5 primers membres de la llista. Després d’una breu intervenció del cap de llista, Xavier Viudez, de la presentació dels 21 membres de la llista i de les petites intervencions de Comín (Associació Socialisme, Catalunya i Llibertat) i de Josep Ginesta (Secretari nacional de política social), els assistents a l’acte van poder compartir una estona amb tots els integrants de la llista tot degustant una copa de vi cabrilenc Testuan.

La llista d'ERC Cabrils la formen:
1. Xavier Viudez
2. Raül Serra
3. Maite Viñals
4. Laia Ferrer
5. Helena Martorell
6. Cristina Altafullla
7. David Barnet
8. Manel Alòs
9. Joan Casals
10. Conxa Badell
11. Gerard Garcia
12. Òscar Martin
13. Teresa Bargalló

I actuaran com a suplents:

S1. Gerard Alòs
S2. Berta Chamarro
S3. Robert Shneider
S4. Joana Royo
S5. Ramon Barba
S6. Elvira Monreal
S7. Pere Nubiola


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada