dimarts, 14 d’abril del 2015

Demanem excuses...

Si passats 15 dies de repartit el nou Butlletí Municipal no ens han preguntat un centenar de vegades “Com és que el text d’ERC està carregat d’errades?” us estaríem enganyant.

Doncs sí, no sabem el com ni el per què, però el nostre text en el darrer Butlletí d’aquesta legislatura ha aparegut ple d’errades. Ens decep, ens molesta i ens enfada que els veïns hagin de rebre un producte d’aquesta pèssima qualitat. I per això demanem excuses.

Demanem excuses perquè ens avergonyeix que un text, entrat pels mitjans electrònics municipals (E-Tram), pugui patir aquesta transformació. Per aquells que ho desconeguin l’entrada per E-Tram representa facilitar la feina als responsables de passar el text al butlletí,  ja que es tracta de fer simplement un “retalla i enganxa”.

Demanem excuses per no poder oferir una explicació perquè malgrat la nostra queixa formal pels fets encara esperem resposta del Regidor de Comunicació, responsable últim del Butlletí i per tant de les persones contractades externament per realitzar aquesta feina.

Demanen excuses perquè ens sorprèn negativament que hagi estat personal extern de l’Ajuntament, pertanyent a una empresa privada, qui demani excuses (tenen les empreses subcontractades accés a totes les queixes rebudes pel consistori?).

Demanem excuses perquè ens entristeix arribar a pensar que representants polítics de tots els veïns (independentment del seu color) puguin estar utilitzant un mitjà de comunicació, pagat amb el impostos de tots els veïns, per realitzar alguna maniobra no gaire clara en detriment de partits amb representació municipal.

I demanem excuses per aquest darrer butlletí de la legislatura que ha acabat sent una mostra de com no ha de ser la política de comunicació d’un ajuntament. Poden estar segurs que serà un dels objectius d'ERC Cabrils revertir la penosa situació actual de la política de comunicació de la nostra administració local, pagada per tots i, per tant, forçosament al servei de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada