dimarts, 26 de març del 2013

Ordre del dia del ple ordinari del 28 de març, Dijous Sant, a les 20:30h

El proper dijous dia 28 de març de 2013, Dijous Sant, a les 20:30h, al saló de plens de l'ajuntament de Cabrils, es realitzarà el ple ordinari amb el següent 

ORDRE DEL DIA 

1.- Aprovar l’esborrany de les actes de les sessions plenàries ordinàries de data 29 de novembre de 2012 i 31 de gener de 2013. 

I. Part resolutiva de la sessió 


2.- Dictamen que proposa la desestimació de les al·legacions formulades contra les bases dels ajuts del Reglament de Fons d'Acció Social. 
3.- Dictamen que proposa la rectificació d’error material de l’Ordenança Municipal reguladora de l’ús del pavelló esportiu de Cabrils
4.- Dictamen que proposa l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança Municipal de tinença d’animals
5.- Dictamen que proposa l’aprovació inicial de l’Ordenança Municipal reguladora de les llicències d’accés de vehicles a locals, recintes o habitatges a través de les voreres, vorades o altre espai de domini públic
6.- Proposta de ratificació de la modificació d’estatuts del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
7.- Dictamen que proposa la creació de la Junta Local de Seguretat de Cabrils
8.- Dictamen que proposa recolzar la iniciativa de declarar Catalunya territori lliure de “fracking”, presentada per la portaveu del Grup municipal d’ICV, amb l'adhesió dels grups municipals de CiU, SOM Cabrils, ERC-Consens x Cabrils i la regidora no adscrita.
9.- Moció contra l’homofòbia i la transfòbia, presentada per la portaveu del Grup municipal d’ICV , amb l'adhesió dels grups municipals de CiU, SOM Cabrils, ERC-Consens x Cabrils i la regidora no adscrita.
10.- Moció per tal que els afectats per la comercialització de productes financers de risc, inclosos els que els van bescanviar per accions, puguin optar a la via arbitral, presentada pel grup municipal de CiU, amb l'adhesió de SOM Cabrils, PP, ERC-Consens x Cabrils, ICV i la regidora no adscrita.
11.- Donar compte dels Decrets d'alcaldia núm. 161 – 162 – 163 d'aprovació de liquidació de pressupostos corresponents a l'exercici 2012.

II. Part no resolutiva de la sessió.

12.- Mocions
13.- Donar compte de les resolucions dictades per l'alcaldia, i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió.
14.- Precs i preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada