diumenge, 27 de gener del 2013

Article d'ERC-CxC-AM al número de primavera 2013 del Butlletí Municipal de Cabrils

Us avancem l'article que el grup municipal d'ERC-CxC-AM va entrar al registre d'entrada del consistori el passat 21 de gener en resposta a la petició del regidor de comunicació del 14 de gener, i que serà publicat al Butlletí Municipal de primavera.

PRESSUPOST MUNICIPAL 2013.

Cap a on hem d'anar? Si ho saben, no ho expliquen. Aquesta és la dinàmica del govern de Cabrils. Porti un DVD a l'ajuntament i demani còpia del ple de pressupostos. Potser li diran que no li poden donar perquè no s'ha aprovat l'acta del ple, com fan amb els regidors. Si l'obté, veurà que el govern amb prou feines explica a la memòria què vol per al 2013. Si no rasquéssim una mica, vostè no sabria en què s'inverteixen els seus diners.

Enguany ERC-CxC hem tornat a votar-hi en contra. Malgrat que el govern ha corregit el pressupost respecte l'Escola Bressol i Serveis Socials, com havíem denunciat l'any passat, la secretaria d'intervenció manifesta el no assoliment de l'estabilitat pressupostària. Augmentarà el deute de l'ajuntament.

Disminucions al pla local de joventut o promoció econòmica, expectants en la teleassistència (pendent de la Diputació). Continua desapareguda la promoció de la llengua catalana. Dubtem sobre la disminució de la factura telefònica, la contenció en representació (s'ha gastat enguany un 60% més del pressupostat) o l'efectivitat de l'augment de 117% en transport públic. Podem discutir la priorització d'inversions.

Vostès jutjaran com els afecten l'IBI, les taxes d'escombraries, els guals, etc. que ingressa l'ajuntament.

ERC-CxC proposà mesurar la qualitat dels serveis de l'ajuntament i optimitzar recursos, però fou rebutjat pel govern. Confiem que estudiïn i recullin les nostres propostes en serveis socials, gent gran, promoció econòmica, comerç o turisme.

Per a enguany, d'aquest govern esperem més proactivitat i més diàleg. En els propers mesos, el POUM agafarà el relleu dels grans debats. Ens hi juguem el futur de l'ordenació urbanística de Cabrils per a les properes dècades. El futur també és seu, vostè també hi pot participar. Més informació: http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com (20/01/2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada