divendres, 12 d’octubre del 2012

Dissabte 13 al migdia, III Botifarrada Contra la Hispanidad a Cabrils, amb l'Alfred Bosch!

Dissabte dia 13 d'octubre a partir de les 13:30h s'organitza la III Botifarrada popular contra la Hispanidad a Cabrils, a la plaça del Mil·lenari.

Enguany hi participarà l'Alfred Bosch, portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats.

Tiquet: adults 7€, nens 5€, inclou: amanida, botifarra amb seques, pa amb tomàquet, postres i beguda.

Aquest dissabte que ve la Botifarrada serà un clam per dir ben clar que nosaltres no tenim res a celebrar el dia 12 d'octubre, que no ens sentim part de la festa de la hispanidad, ni pel seu significat (celebra l'inici del genocidi indígena d'Amèrica), ni per com l'utilitza l'estat espanyol (reafirmació del sentiment nacional espanyol a base de desfilades militars). Nosaltres volem construir la República Catalana de la llibertat, el benestar i les oportunitats, i la volem construir entre tots. Vine i participa!

També hi participarà la Lola Martínez, candidata de les JERC Maresme i Barcelonès Nord a les eleccions al Parlament de Catalunya. L'acte s'emmarca dins de les XII Jornades contra la Hispanidad que celebren les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord arreu del territori. El 12 d'octubre, res a celebrar!

1 comentari:

  1. Si voleu més informació d'aquest esdeveniment, la trobareu a https://www.facebook.com/groups/110172742399325/, el grup d'Esquerra al Facebook. Fotos i entrevistes a la tele entre altres.

    ResponElimina