dijous, 11 d’octubre del 2012

#11s2012 gir copernicà a la política catalana

Mar d'Estels l'11de Setembre de 2012 (fotografia de vdorse)
El proper 25-N es celebraran eleccions al Parlament de Catalunya. Estem davant d'unes eleccions cabdals en la nostra història. Fa més de 80 anys que la gent d'ERC estem lluitant per la llibertat del nostre poble. Ara, tenim una gran oportunitat per a avançar cap a l'estat propi, cap a la independència. Una gran oportunitat per a exercir el dret a decidir. Una gran oportunitat per a millorar i garantir el futur dels nostres fills, pares i amics, amb l'objectiu d'assolir una societat més justa i més pròspera per a tots els ciutadans de Catalunya, un futur col·lectiu millor. Per tot això, hem d'estar més units que mai per aconseguir plenament les nostres aspiracions nacionals entre les nacions de la UE i de tot el món.

La gran marxa cap a la independència del passat 11-S ha fet fer a la política catalana un gir copernicà. ERC ha treballat durant anys per posar a l'agenda política l'independentisme, impulsant iniciatives, a nivell nacional i a Cabrils, que ajudessin a fer créixer la base social independentista al país. I així és com ERC ha engegat la darrera campanya “Prou espoli, ara República Catalana”, que va arribar a Cabrils el 9-S amb la repartida d'estelades davant La Fàbrica, i el 13-O a la botifarrada contra la hispanitat de les JERC.

ERC-CxC ha entrat més d'una dotzena d'iniciatives, que ens han dut a incorporar Cabrils a l'AMI(l'Associació de Municipis per la Independència) o a donar suport a iniciatives de l'ANC (l'Assemblea Nacional Catalana), la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana) o Som Escola. Al ple de novembre, ERC proposarà la declaració de Cabrils com a “territori català i lliure”. ERC és i vol continuar sent la garantia per a assolir l'estat propi, empenyent el govern cap a la independència. Per tot això, esperem de tots vosaltres que en tot moment ens feu confiança.

Article de l'Òscar Martín, president de la SL d'ERC-Cabrils. Apareixerà publicat al Butlletí Informatiu Municipal de l'ajuntament de Cabrils a finals d'octubre o començament de novembre de 2012. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada