divendres, 18 d’agost del 2017

Comunicat d’ERC Cabrils amb motiu de l'atemptat a la Rambla de Barcelona

Ahir vam viure un dia molt trist, un dia que quedarà malauradament per sempre més  a la nostra memòria... Des d’ERC Cabrils volem oferir tot el suport a familiars i amics de les víctimes del l'atemptat de Barcelona. També volem reconèixer la tasca feta per centenars de persones (sanitaris, cossos i forces de seguretat, membres del banc de sang, voluntaris) i per la solidaritat que ha mostrat aquesta ciutat i aquest país. Una ciutat i un país que han demostrat que, en els pitjors moments, cal estar units enfront al terror per a guanyar-lo.

El Govern de la Generalitat ha decretat 3 dies de dol, fet que, malauradament, coincideix amb els dies de Festa Major de Santa Helena, amb la Festa Major d’Estiu de Cabrils.

Per aquest motiu, Esquerra Cabrils ha decidit anul·lar l’acte que estava previst per aquest dissabte, on comptàvem amb la presència de l’Honorable Consellera Meritxell Serret, així com no participar a títol oficial, és a dir, ni com a regidors ni com a grup municipal, en cap dels actes de Festa Major en els què estàvem convidats com a tals.

Perquè només a títol oficial? No és una decisió fàcil de prendre, però a part d’una faceta pública, tots tenim una vida privada amb la que cal conciliar. I no volem que els nostres familiars deixin de gaudir dels actes de Festa Major per culpa del terror. Volem que ells en gaudeixin, i nosaltres els acompanyarem. Però com a Xavi, Raul, Maite, Laia, Oscar, Helena o Pere, sense cap càrrec ni títol.

Esperem que entengueu aquesta difícil decisió. Sense més, que la por no us impedeixi participar a la Festa Major, tot recordant que avui, a les 12, farem 5 minuts de silenci davant l’Ajuntament en repulsa a l’atemptat. Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada