dilluns, 24 de juliol del 2017

Ordre del dia del ple ordinari del mes de juliol de 2017

S’ha convocat pel proper dijous 24 de juliol de 2017 a les 20:00h, el ple ordinari de l’Ajuntament de Cabrils a la sala de plens de la casa consistorial amb el següent

ORDRE DEL DIA:

1. - Aprovar l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària de data 25 de maig 2017.

I. Part resolutiva de la sessió.

2. - Dictamen per a aprovar inicialment la modificació parcial del nomenclator i numeració dels carrers del terme municipal de Cabrils.

3. - Dictamen per a l’establiment de les retribucions a favor dels membres de la Corporació, amb efectes del dia 1 de gener de 2017.

4. - Dictamen per a aprovar les dues festes locals de l’any 2018.

5. - Dictamen per a aprovar la xifra de població a 1 de gener de 2017.

6. - Dictamen per a aprovar la delegació de la competència municipal del servei d’atenció domiciliària (SAD social i SAD dependència) al Consell Comarcal del Maresme, amb efectes des del dia 2 d’octubre de 2017.

7. - Dictamen per a aprovar l'atorgamet de les concessions sobre els drets funeraris de sepultures del Cementiri Municipal de Cabrils.

8. - Dictamen per a aprovar la modificació de les sessions de la Junta de Govern Local.

9. - Dictamen per a aprovar inicialment la modificació del reglament d’activitats cíviques de l’Ajuntament de Cabrils.

10. - Dictamen, a proposta dels grups municipals d’ERC i CiU, de suport a la candidatura de la sardana a la llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO.

11. - Dictamen, a proposta del grup municipal del PP, de rebuig al referèndum il·legal anunciat per al proper 1 d’octubre.

12. - Donar compte dels informes de morositat corresponents als primer i segon trimestres de 2017.

II. Part no resolutiva de la sessió. 13. - Mocions

14. - Donar compte de les resolucions dictades per l’alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió plenària ordinària.

15. - Precs i preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada