dijous, 8 de desembre del 2016

La República que farem. Jornada Multicultural a Cabrils

El proper diumenge 11 de desembre podràs gaudir d'una jornada multicultural amb els teus veïns i veïnes al centre cívic "La Fàbrica" de Cabrils. Un espai per parlar, compartir, jugar i aprendre els uns dels altres.

Esquerra organitza a partir de les 11:00 activitats pels més petits de la casa i on tu també hi tens un paper important.

A les 13:00h participa al col·loqui amb Ana Surra diputada al Congrés de Diputats i exrefugiada política d'origen uruguaià i Ahmed Benallal, advocat i activista cultural nascut a Tànger.

Tot seguit, cap a les 14:00h dinar multicultural popular. Tasca els diferents plats d'origens diversos que trobaràs a taula. Pots comprar el teu ticket per 3 euros, i col·laboraràs amb La Marató de TV3. El trobaràs a la fruiteria Asís, el restaurant de La Concòrdia, i a la Mossegada.

I quan ja hagis xerrat i t'hagi baixat una mica el dinar, cap a les 16:00h, i per tancar la jornada, espectacle participatiu. Sí, tu també en seràs protagonista.





Qui és l'Ana Surra? Ana Surra és diputada a les Corts Generals. Fou activista dels moviments estudiantils uruguaians relacionats amb el maig del 68. El 1973 al s'hagué d'exiliar a la Xile del president Allende quan la seva Uruguai natal pateix un cop d'estat militar. Pocs mesos després es veu obligada a fugir a Bèlgica quan el general Pinochet deposa la democràcia xilena. Un any i mig després marxa a París, on rebrà la condició d'asil polític. Allí estudia Assistència Social, treballa a l'ajuntament de Chelles, milita sindicat de funcionaris públics i participa activament en la defensa de la situació dels immigrants. Anys més tard torna a Uruguai i posteriorment s'estableix a Catalunya.

 
 
Qui és Ahmed Benallal? Ahmed Benallal fa 16 anys que viu a Catalunya i 8 que està instal·lat a Torrelavit. Està casat i té 2 fill. És llicenciat en Dret al Marroc i posteriorment s'ha format aquí a Catalunya en temes de mediació, drets humans, resolució de conflictes i cooperació internacional. Ha estat i està molt vinculat al moviment associatiu i a més de ser el president de l'entitat La Llum del Nord, Ass. per la ciutadania i la cooperació entre Pobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada