dilluns, 21 de novembre del 2016

Ordre del dia del ple ordinari del 24 de novembre de 2016. Pressupost 2017 i POUM

Dijous 24 de novembre de 2016, a les 20:00h, es realitzarà el ple ordinari de l'Ajuntament de Cabrils a la sala de plens de la casa consistorial amb el següent

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovar l'esborrany de les actes de la sessió plenària ordinària de data 29 de setembre de 2016 i de la sessió plenària extraordinària de data 27 d'octubre de 2016.

I. Part resolutiva de la sessió.

2.- Dictamen de l'aprovació provisional del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Cabrils.
3.- Dictamen d'aprovació inicial del Pressupost General de la Corporació per a l'any 2017 i Bases d'Execució del mateix, que conté el propi de l'Ajuntament, el de l'Organisme Autònom Escola Bressol, el de l'Organisme Autònom Local Museu-Col·lecció Municipal de Cabrils i els estat de previsions de despeses i d'ingressos de la societat mercantil depenent Serveis i Promocions Municipals, S.A. (SEIPRO).
4.- Dictamen d'aprovació inicial de l'expedient de modificació de pressupost núm. 45 del Pressupost Municipal 2016.
5.- Dictamen d'aprovació inicial de l'expedient de modificació de pressupost núm. 46 del Pressupost Municipal 2016.
6.- Dictamen d'aprovació de la cessió a Càritas del 0,7% dels ingressos de la Mostra Gastronòmica 2016.
7.- Dictamen relatiu al Pla de Mobilitat del Maresme.
8.- Donar compte de l'informe de tresoreria municipal sobre el compliment de la llei de morositat corresponent al tercer trimestre de 2016.
9.- Ratificar la incorporació al present Ordre del Dia de la proposta de resolució per instar al Govern de la Generalitat de Catalunya per l'assignació pressupostària i pla d'inversions del Consorci Sanitari del Maresme i la seva deliberació i aprovació posterior, si s'escau.
10.- Ratificar la incorporació al present Ordre del Dia de la proposta de resolució de suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per processos relacionats amb la sobirania, i la seva deliberació i aprovació posterior, si escau.

II. Part no resolutiva de la sessió.

11.- Mocions.
12.- Donar compte de les resolucions dictades per l'alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió ordinària.
13.- Precs i preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada