dimecres, 12 d’octubre del 2016

Compromisos d'alcaldia sense el coneixement de la regidora, sorprès?

Font: Fundació Vicente Ferrer
Dijous 29 de setembre vam aprovar a les palpentes una modificació de crèdit del pressupost de l’Ajuntament de Cabrils pel 2016 sense conèixer el conveni que regirà la relació entre una la Fundació Vicente Ferrer i l’Ajuntament de Cabrils.

Sorprenia la resposta que vam rebre de la regidora de Solidaritat i Cooperació del consistori, la Sra. Isabel Tamboleo quan va manifestar que no es va reunir amb els representants de la Fundació sinó la presidenta del consistori, la Sra. Alcaldessa, Lina Morales, qui va rebre, escoltar la petició i acordar amb els representants de la fundació els termes i condicions de la donació que l’Ajuntament farà en 3 anys per un total de 15.000 euros. Unes explicacions que van arribar després que ERC interpel·lés al govern per a que expliqués als veïns els termes del compromís que va arribar amb l'entitat.

Segons alcaldia, la Fundació Vicente Ferrer ha estat fent una ruta per tots els ajuntaments del Maresme, en una tasca lícita de foundraising, i el govern de Cabrils, “com que ens sobraven uns diners”, proposen que els hi donem. Doncs bé, si són gerents o foundraisers d’ONGs internacionals, a Cabrils, hi trobaran calers si es saben vendre.

Una setmana després de l’aprovació de la modificació de crèdit del pressupost, amb el vot unànim de tots els partits del consistori, el nostre grup municipal encara no ha vist ni l’esborrany del conveni que es vol signar.

No li restem importància a la tasca que està realitzant aquesta fundació a la Índia. És molt valuosa per a les persones que ajuda. Els felicitem per la iniciativa d'agafar la maleteta i anar a vendre el projecte. De ben segur després tornaran per rendir comptes davant del nostres veïns i veïnes. Una altra cosa és el fet que l'Ajuntament hauria de consensuar públicament on invertim com a comunitat els diners dels nostres impostos. Preveiem-ho, fent el debat públic i participatiu per a que tothom pugui proposar i decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada