dilluns, 8 d’agost del 2016

Una sessió de tràmit del Patronat Escola Bressol

El passat 28 de juliol una sessió ordinària del Patronat Escola Bressol posava el punt final al curs 2015 -2016. I sí, pel que fa a l’ordre del dia va ser estrictament ordinària (ordinària excepte pel fet que ens convoquessin amb només 28 hores d’antelació a la reunió i rebéssim la documentació el mateix dia pel matí, fets que no creiem que siguin de rebut, ni tan sols en el cas de la representant del Grup Municipal d’ERC que només acut en paper de convidada).

Parlem de sessió merament ordinària perquè, pel que es refereix a l’ordre del dia, només es tractava d’aprovar dos documents de tràmit per iniciar el nou curs. Per una banda el Pla Anual 2016 -2017 i per l’altra unes petites modificacions del Reglament de Règim Intern. Pel que fa al Pla Anual pocs canvis a destacar, i cap de significatiu, l’Escola Bressol continuarà treballant amb el mateix projecte pedagògic aprovat fa uns anys i com a objectiu de curs es fixa portar a terme les reflexions fetes en equip sobre les sessions de psicomotricitat i redactar un dossier que reculli la formació “La dimensió estètica i educativa de l’espai”.

Respecte al Reglament de Règim Intern sí que volem destacar una de les modificacions, que valorem com altament positiva, la decisió d’implantar votacions uninominals (i amb necessitat de majoria absoluta) a partir d’ara per a l’elecció del equip directiu del centre.

Aprovats els dos documents els “Precs i preguntes “ no van ser tan ordinaris, el tema que va comportar més polèmica i debat va ser el retard en l’aprovació del casal de juliol a la bressol. El sector pares es va mostrar molt crític pel fet que a 21 de juny les famílies encara no sabessin si el casal es duria a terme o no. ERC es va posicionar al costat de les famílies i en contra de la falta de previsió i programació per part de la regidoria d’educació en un tema tan sensible per la nul·la possibilitat d’altres opcions per a nens tan menuts en el municipi, el regidor d’educació va reconèixer la falta de previsió que va justificar pel canvi tardà (segons ERC també per un error de previsió del govern en el seu moment) del canvi d’empresa de menjador durant aquest curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada