dimecres, 24 d’agost del 2016

Trobada de càrrecs electes d’Esquerra Maresme a la Mostra Gastronòmica de Cabrils

ERC a la Mostra Gastronòmica de Cabrils

Anna Simó, Chakir el Homrani i Bernat Picornell, convidats d’excepció.

La 29ª edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils va estar el marc del sopar de membres electes d’Esquerra del Maresme que va tenir lloc el passat diumenge 21 d’agost. L’Anna Simó, actual secretària primera del Parlament i antiga consellera de Benestar i Famílies, Chakir el Homrani, diputat de Junts pel Sí, Bernat Picornell, senador d'Esquerra de les Corts Generals van ser els convidats d’excepció. Ens van acompanyar també alcaldes i regidors dels municipis de la comarca.

Convidats, alcaldes i regidors van visitar alguns dels 63 estands de la mostra, el de l’Ajuntament on van saludar a l’alcaldessa de Cabrils i de diverses entitats on es van interessar pels seus projectes i inquietuds com per exemple La Societat La Concòrdia i el Projecte Nut. Així mateix es va aprofitar per mantenir una breu conversa amb el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques, per felicitar-los per la seva aportació a l’èxit de la Mostra i comentar el projecte de Cicles Formatius de Grau Mitjà d’hostaleria a l’IES Cabrils.

Aquest és el segon cop que ERC Cabrils, encapçalat pel portaveu municipal al consistori, Xavier Viudez, organitza el sopar de càrrecs electes d’ERC Maresme durant la Mostra, una mostra que reuneix a hostalers de Cabrils i de la comarca, i alguns dels vinicultors de Cabrils (Testuan) i la D.O. Alella. La Mostra ha esdevingut una cita obligada durant les 4 jornades que està oberta per als maresmencs, i que el darrer any va servir més de 17.800 tastets. Enguany, aquesta xifra ja ha estat superada un cop ahir dilluns va tancar les seves portes amb 23.602 tastos i 4.099 tiquets de vi i cava venuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada