dijous, 12 de novembre del 2015

Una vegada més, gràcies - Article d'ERC Cabrils al darrer Butlletí Municipal

ERC vol donar-te novament les gràcies per ser una de les 2580 persones (el 59,85%) que el passat 27S vau votar Junts Pel Sí. Avui, el Parlament de Catalunya ja té un mandat clar per iniciar el full de ruta cap a la independència.

Pel que fa a l’activitat plenària, en el darrer ple de l’Ajuntament de Cabrils, es va aprovar una moció pel reconeixement del caràcter plebiscitari del 27S a proposta d’ERC, amb l’únic vot en contra d’Unió. Per altra banda, la crisi europea dels refugiats ha motivat una moció conjunta de tots els grups municipals per establir una mesa de treball amb la col·laboració de les entitats que pugui informar, conscienciar, realitzar accions i donar resposta a les necessitats que hi pugui haver a Cabrils en coordinació amb la resta d’administracions. A més, Esquerra va presentar al ple de juliol la moció sobre Transparència, el dret a la informació i el bon govern continuant amb el nostre reiterat compromís perquè disposis de les eines perquè tu també puguis preguntar, controlar i participar sobre les decisions del govern de Cabrils. La moció però, no va prosperar.

Volem aprofitar per recordar-te que els 4 regidors d’ERC estem a la teva disposició perquè ens traslladis les teves preguntes, queixes o suggeriments a què respondrem i procurarem donar una solució.

Correus dels regidors: Xavier Viudez viudezcx@diba.cat, Raül Serra serrafr@cabrils.cat, Maite Viñals vinalscm@cabrils.cat, Laia Ferrer ferrers@cabrils.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada