dimecres, 29 de juliol del 2015

Ordre del dia del ple ordinari del 30 de juliol de 2015.

origen: pla de sostenibilitat UB
Ha estat convocat pel dijous 30 de juliol de 2015, a les 20:00 hores, al Saló de Plens de l'ajuntament de Cabrils, el primer ple ordinari de la legislatura 2015-19. Comprovareu al següent ordre del dia que la moció que va presentar ERC a la comissió informativa del dia 23 ha estat finalment incorporada malgrat haver caigut durant la seva tramitació.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovar l’esborrany de les actes de les sessions plenàries extraordinàries de data 13 de juny i 9 de juliol de 2015

I. Part resolutiva de la sessió

2.- Dictamen d’aprovació de la xifra oficial de població a 1 de gener de 2015.
3.- Dictamen d’aprovació de les dues festes locals de Cabrils per a l’any 2016.
4.- Dictamen de ratificació de la rectificació d’error material de l’annex 18 “vigilància del trànsit” de l’Ordenança reguladora de la creació de fitxers de dades de caràcter personal de l’Ajuntament de Cabrils.
5.- Dictamen de ratificació de la rectificació d’error material de l’annex 19 “seguretat en instal·lacions municipals” de l’Ordenança reguladora de la creació de fitxers de dades de caràcter personal de l’Ajuntament de Cabrils.
6.- Dictamen d’aprovació inicial de la derogació de l’Ordenança municipal reguladora de la intervenció integral de l’administració municipal en les activitats i instal·lacions del municipi de Cabrils.
7.- Dictamen d’aprovació inicial de l’Ordenança municipal reguladora de les autoritzacions de terrasses i vetlladors al terme municipal de Cabrils i la correlativa derogació de les ordenances afectades per aquesta nova regulació.
8.- Dictamen d’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança municipal de sorolls.
9.- Dictamen d’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança municipal d’activitats musicals de caràcter eventual.
10.- Dictamen d’aprovació inicial de la modificació de la base 20 de les bases d’execució del pressupost per a l’exercici 2015.
11.- Dictamen, a proposta del Grup municipal d’ERC, de transparència, accés a la informació pública i bon govern de Cabrils.

12.- Donar compte dels decrets d’alcaldia d’aprovació de liquidació de pressupostos corresponents a l’exercici 2014.
13.- Donar compte del decret d’alcaldia 544/2015 d’aprovació dels informes trimestrals d’intervenció i tresoreria municipals sobre el compliment de la Llei de Morositat a l’Ajuntament de Cabrils.
14.- Donar compte del decret d’alcaldia 767/2015 sobre el règim de dedicació dels regidors delegats.

II. Part no resolutiva de la sessió

15.- Mocions d'urgència.
16.- Donar compte de les resolucions dictades per l’alcaldia, i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió ordinària.
17.- Precs i preguntes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada