dissabte, 18 de juliol del 2015

Nou article del Butlletí Municipal d'Estiu. Compromesos amb tu.

Divendres 17 de juliol finalitzava el termini per a que els grups municipals de l'Ajuntament de Cabrils presentéssim l'article pel Butlletí Municipal de l'Estiu, i que molt probablement no rebreu a casa fins el mes d'agost, en mig de les vacances. A fi que el tingueu el més aviat possible, tot seguit us el presentem:

COMPROMESOS AMB TU

ERC Cabrils vol agrair-te a tu, una de les 775 persones que ens vas votar el 25M, que hagis fet possible que obtinguem 4 regidors al consistori – la Laia Ferrer, la Maite Viñals, en Raül Serra i en Xavier Viudez – i que siguem la segona força a l’Ajuntament, aconseguint els nostres millors resultats des de la restauració de la democràcia.

Hem començat la nostra nova etapa aturant la proposta d’augment de sous i dietes dels regidors un 8% plantejada pel govern de CiU (CDC i UDC), i hem impulsat una representació plural als òrgans col·legiats que depenen del consistori fent possible que membres de l’oposició tinguin veu i vot. Ambdues propostes han estat aprovades pel ple.

Al ple del 30/07 hem proposat mesures que permeten un major control i participació de la ciutadania sobre els afers públics: una moció per crear l’Oficina per la Transparència de l’Ajuntament de Cabrils i una Comissió pública per fer un seguiment de l’aplicació de la Llei 19/2014 de Transparència, accés a la informació pública i bon govern que ha d’entrar en vigor el 31 de desembre. També hem proposat la modificació del ROM i l’accés i publicitat de la informació del consistori des del primer dia, dotant-los tant de contingut com de recursos per garantir el seu acompliment.

Per concloure volem desitjar-vos unes bones vacances i una bona Festa Major, en un estiu trepidant que ens apropa a les eleccions del 27S, amb una llista encapçalada per Raül Romeva que, si tu vols, ens ha de portar a la Independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada