divendres, 6 de febrer del 2015

Preguntes d'ERC-CxC-AM sobre les resolucions d'alcaldia i els acords de Junta de Govern del ple ordinari del mes de gener de 2015

El grup municipal d’ERC-CxC-AM ha formulat 2 preguntes:

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN NÚM. 22/14 de l’11 de novembre de 2014

Adjudicar a l’empresa ITIK CONSULTORIA DEL DEPORTE Y EL OCIO S.L el contracte menor per a la realització d’un anàlisi de la situació econòmica i de gestió de l’actual del complex esportiu municipal de Cabrils i propostes d’actuació en el seu model de gestió amb l’estudi de propostes de gestió si s’escau alternatives i amb el compromís d’assistència tècnica i material mitjançant els seus recursos humans que disposen que guiaran si s’escau el procés que sigui més adient als interessos públics.

Esquerra ha preguntat sobre aquest contracte. Quines tasques ha realitzat l’empresa adjudicatària i quines conclusions n’ha tret. Segons alcaldia, la consultora ha conclòs que el complex de les piscines municipals pot ser rendible però que caldria corregir-ne algunes pràctiques de despesa: electricitat, transferències a una empresa filial, etc. Tot i així, no se’n infereix de la seva avaluació el model de gestió adient segon la presidenta del consistori. Actualment Illa Activa Cabrils es troba en concurs de creditors.

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN NÚM. 23/14 de l’15 de novembre de 2014

Referents als punts

6. Adjudicar a l’empresa BVS & PARTNERS BARCELONA, el contracte menor de serveis per la redacció d’un projecte tècnic per a l’estudi de l’estat actual i d’avaluació sobre les actuacions a executar per a garantir i mantenir la seguretat a la Riera de Cabrils.
7. Adjudicar a l’empresa BVS & PARTNERS BARCELONA, el contracte menor de serveis per la redacció d’un projecte tècnic per a l’estudi de l’estat actual i d’avaluació sobre les actuacions a executar per a garantir i mantenir la seguretat al Torrent Roldós de Cabrils.

Adjudicats tots dos a la mateixa empresa, durant la mateixa junta de govern, amb un títol i contingut idèntics, i un import lleugerament per sota dels 18.000 euros sense IVA, import màxim dels contractes menors per a serveis i suministres. Esquerra ha pregunta perquè no s’ha fet un únic contracte, fet que hagués obligat a licitar el contracte. Segons alcaldia els dos projectes són molt diferents i hi ha un informe tècnic que ho justifica. Esquerra demanarà les explicacions adients a fi de garantir allò que la llei disposa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada