dilluns, 24 de novembre del 2014

Ordre del dia del ple ordinari del 26 de novembre de 2014

Ha estat convocada la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament per al proper dijous 26 de novembre de 2014 a les 20:30h a la Sala de Plens de la Casa Consistorial per tal de resoldre els assumptes inclosos en el següent

ORDRE DEL DIA:

1.- Aprovar l’esborrany de les actes de la sessió ordinària de data 25/09/14 i de la sessió extraordinària de data 23/10/2014.

I.Part resolutiva de la sessió

2.- Dictamen que proposa l’aprovació inicial del Pressupost General de la Corporació per l’any 2015 i Bases d’Execució del mateix, que conté el propi de l’Ajuntament, el de l’Organisme Autònom Escola Bressol, el de l’Organisme Autònom Museu Municipal i els estats de previsions de despeses i d’ingressos de la societat mercantil dependent Serveis i Promocions Municipals, S.A.

3.- Dictamen que proposa l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança reguladora de les llicències d’accés de vehicles a locals, recintes o habitatges a través de les voreres, vorades o altre espai de domini públic de l’Ajuntament de Cabrils.

4.- Dictamen que proposa l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança reguladora de la tinença d’animals de l’Ajuntament de Cabrils.

5.- Dictamen que proposa l’aprovació de la declaració de serveis essencials Ajuntament de Cabrils, Organisme autònom Escola Bressol i Seipro S.A.

6.- Dictamen que proposa l’aprovació de baixes d’obligacions pendents procedents d’exercicis tancats.

7.- Dictamen que proposa l’aprovació de la cessió a Càritas del 0,7% dels ingressos de la Mostra Gastronòmica 2014.

8.- Dictamen que proposa l’aprovació de la moció dels grups municipals de Veïns Independents de Cabrils, CIU, Som Cabrils, ICV i de la regidora no adscrita en defensa dels veïns de Cabrils amb la finalitat que l’Ajuntament de Vilassar de Dalt revoqui l’autorització de la instal·lació d’un forn crematori.

9.- Donar compte dels informes trimestrals de morositat corresponents al tercer trimestre de 2014.

II. Part no resolutiva de la sessió

10.- Mocions.

11.- Donar compte de les resolucions dictades per l’alcaldia, i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió.

12.- Precs i preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada