dilluns, 26 de maig del 2014

Resultats a Cabrils de les eleccions del 25M al Parlament Europeu

CiU ha estat la guanyadora de les eleccions al Parlament Europeu a Cabrils amb el 38,66% dels vots (1064 vots). La gran sorpresa ha estat la coalició electoral d'ERC-Catalunya Sí, que ha quedat a Cabrils com a segona força política amb el 27,03% dels vots (744 vots) augmentant més de 14 punts percentuals respecte les anteriors eleccions del 2009. La participació ha estat del 54,55%.

Des de la secció local d'Esquerra a Cabrils volem agrair a totes les persones que han fet confiança al Josep-Maria Terricabras i l'Ernest Maragall (NEC), així com a la resta de la candidatura d'ERC-NEC-Catalunya Sí en aquestes eleccions. Unes eleccions que han fet possible que la coalició de la qual forma ERC hagi estat la força més votada a Catalunya. Gràcies a això, la veu de l'esquerra catalana serà al Parlament Europeu i aportarà l'experiència del nostre país en convivència, respecte, justícia social i valors democràtics en la construcció europea.

La Unió Europea volem que sigui també un altaveu al món per a expressar allò que el 80% dels catalans i catalanes volem: votar, perquè “Votar és democràcia”.

Les següents dades són resultats recopilats durant la jornada electoral a Cabrils a l'espera dels resultats definitius de la junta electoral de zona.














Més informació a la web del Ministerio del Interior: http://resultados2014.interior.es/ini99v.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada