divendres, 2 d’agost del 2013

Arriba la calor i quelcom més...

El passat 25 de juliol vam fer entrega del proper article que sortirà publicat al butlletí municipal. Us l'avancem donat que recull temes d'actualitat que potser quedaran descontextualitzats quan surti publicat i ens arribi a casa. La regidoria de comunicació ens demana que l'article sigui de 1.600 caràcters inclosos els espais. No dóna per molt però en aquest blog trobareu bastament explicats alguns dels temes que hi tractem.

ARRIBA LA CALOR I QUELCOM MÉS...

"Avui ha vingut un xicot de l'ajuntament i ens ha portat una carta de la senyora alcaldessa" li diu l'Oliver a la Maria, la seva companya des de fa 40 anys. "Ens obliguen a posar un gual". Els sona? Potser l'han viscuda? Uns ho veuran normal, a d'altres els és indiferent i altres estaran emprenyats. El concepte de gual el defineixen les ordenances municipals. A ERC l'entenem com una reserva d'espai per a que si algú necessita entrar i treure el cotxe de casa, no li aparquin a la porta. És la contrapartida de l'ús privat de la via pública. Però el govern de Cabrils ho veu no només així, sinó com el dret d'entrada i sortida de cotxes d'una propietat privada. Per tant, tothom qui entri o tregui el cotxe de casa, paga. Una mesura com aquesta el govern no la fa en any d'eleccions, la instaura el 1r. o 2n. any de legislatura amb l'esperança que després no s'enrecordin. Es va aprovar el 09/2012 i s'aplica el 07/2013. A ERC-CxC-AM no li agrada una mesura recaptatòria com aquesta quan les famílies ja suporten prou pressió fiscal.

En el ple de juliol hem presentat dues mocions. Una per a demanar al govern de la Generalitat que incorpori al nou pressupost el nou edifici de l'IES Cabrils entre les seves inversions. Sempre ha estat una prioritat per nosaltres, aquí i al Parlament. Volem que també ho sigui per tot el consistori. 

L'altra moció dóna suport a les entitats esportives de Cabrils que podrien veure's afectades per inspeccions de treball si no regularitzen el personal voluntari, tot i l’ambigüitat de la llei. 

Més informació: esquerracabrilstescolta.blogspot.com, Grup Facebook: Esquerra Cabrils, Twiter: @ERCCabrils

Nota: Si voleu conèixer els resultats de les votacions d'aquestes mocions, llegiu "el perquè de tot plegat del ple del mes de juliol"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada