dimecres, 8 de febrer del 2012

ERC engega una campanya de mobilització ciutadana a través de la xarxa, amb els diputats del Maresme, per a garantir la construcció de l'IES Cabrils.

L’esmena parcial del pressupost de la Generalitat del 2012 es debatrà el dijous, 9 de febrer, a la Comissió d’Economia del Parlament de Catalunya. El portaveu del grup municipal d'ERC-CxC-AM, Xavier Viudez, ha declarat que "Les mesures poc efectives del govern municipal de Cabrils davant el Departament d’Ensenyament ens han obligat a proposar aquesta campanya popular que possibiliti una inversió necessària per als nostres joves, avui en barracons, i que han de fer llurs estudis de batxillerat en centres d’altres poblacions”. El portaveu ha recordat que “Per al curs 2012-2013 caldrà ampliar el centre amb un barracó al pàrquing dels professors, que quedarà ple. Per al curs 2013-2014 s’hauria d’optar per enviar els joves a uns altres centres o bé ocupar el pati amb un nou barracó. És una situació insostenible."

Un acord del govern de la Generalitat de 9/11/2010 aprovava la construcció d’aquesta infraestructura que el govern de CiU ha exclòs any rere any. ERC Cabrils ha proposat a la ciutadania l’enviament de correus electrònics a tots els diputats maresmencs del Parlament de Catalunya i a tots els grups parlamentaris per a que votin a favor de l’esmena als pressupostos.

1 comentari:

  1. Com ja us hem informat al grup de Facebook "Esquerra Cabrils", ha estat rebutjada en comissió la proposta parcial de modificació per la construcció del nou edifici de l'IES Cabrils. Estem esperant la transcripció del Parlament per comprovar la votació exacta del bloc d'Educació presentat pel nostre grup parlamentari. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració. Haurem d'esperar al debat al Ple de la setmana vinent per saber com acaba aquesta Odissea, però ja us podem avançar un petit resum: http://goo.gl/TiX2s

    ResponElimina