dimecres, 12 d’octubre del 2011

Fomentem la participació per l'Ordenança de Convivència Ciutadana de Cabrils.

ERC-CxC-AM vol fomentar la participació dels nostres veïns i veïnes a l'ordenança cívica de Cabrils aprovada provisionalment durant el darrer ple del dia 22 de setembre del 2011. L'ordenança quedarà aprovada definitivament 30 dies després, el 22 d'octubre, un cop hagi passat el període d'exposició pública i al·legacions. ERC-CxC-AM us convidem doncs a llegir-vos els articles que puguin ser del vostre interès i realitzar les al·legacions per modificar aquells articles que considereu escaients.

Què és una al·legació?

Una al·legació és una instància dirigida a l'alcaldia. Bàsicament hi ha una exposició de motius on expliqueu perquè voleu fer la vostra al·legació, tot seguit exposar-la, on haureu de dir quin és el text que substituireu i per quin, o senzillament suprimir-lo, i finalment la sol·licitud de ser acceptada. Ho veureu clar amb l'exemple que us adjuntem. Us recomanem que feu les al·legacions article per article, donat que si ho feu en bloc es pot tombar tot el text malgrat que s'hi pugui estar parcialment d'acord.

Qui ho pot fer?

Tots els veïns de Cabrils a títol individual o bé representat una entitat.

Com ho podeu fer?
  1. El mètode més senzill és a través de l'E-tram, l'oficina virtual que posa a disposició dels ajuntaments la Diputació de Barcelona. Accediu a través de banner que hi ha a la dreta de la pàgina principal de la web de l'ajuntament i aneu a l'apartat Tramit | varis | instància genèrica. http://www.cabrils.cat/atencio_al_ciutada/Tramits/Varis/Instancia-generica
  2. Si no voleu fer-ho vosaltres, el grup municipal d'ERC-CxC-AM pot fer-ho en el vostre nom. Nosaltres ens encarregarem de tot, hi estiguem o no d'acord, com a servei als veïns i veïnes de Cabrils. Ens obliga però l'ajuntament a que ens faciliteu: Nom i primer cognom (el segon opcional), DNI, adreça i adreça electrònica.
  3. També podeu portar les vostres al·legacions directament a l'ajuntament, omplint una instància escrita i entrant-la al registre general a la planta baixa del consistori.
El proper dijous 20 a les 19h. ens aplegarem al bar de La Concòrdia per recollir les al·legacions que hagueu pensat, que volgueu transmetre'ns o comentar personalment. Si voleu fer-nos qualsevol pregunta, podeu enviar-nos un correu a esquerracabrilstescolta@gmail.com

Model d'al·legació (genèrica): format .doc i .odt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada