dimecres, 17 d’agost del 2011

Esquerra al butlletí municipal d'estiu.

Us transcrivim l'article del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya - Consens per Cabrils - AM aparegut el darrer butlletí municipal.

ERC - Consens x Cabrils vol agrair-vos la confiança que ens vàreu fer a les eleccions. Malgrat no trobar-nos al govern, la nostra oposició serà constructiva, amb un doble objectiu: vetllar perquè el govern municipal expliqui les decisions que pren, fiscalitzant-lo com ens correspon i fent propostes alternatives; recolzar-lo i ajudar-lo en allò que creguem que pot beneficiar el benestar dels veïns de Cabrils. Perquè com ja vam dir durant la campanya, en aquests propers anys, els recursos seran més escassos i cal fer pinya per Cabrils. Esquerra està al costat de les persones, de les empreses i de les entitats de Cabrils, escoltant-te per poder conèixer les teves necessitats i per extensió les del nostre poble.

Hem establert diferents canals de comunicació amb tu que pots fer servir per estar informat periòdicament de les accions i opinions sobre els temes que ens afecten a tots i el que és més important, fer-nos arribar les teves contribucions, queixes i greuges que seran traslladats als organismes competents per a que puguis obtenir una resposta de les nostres institucions. Un parell d'exemples són les converses informals amb nosaltres al carrer, o la resposta a la carta entregada als regidors per l'Assemblea Oberta de Cabrils, etc. Darrerament hem traslladat preguntes al govern local i al Parlament sobre la reducció dels horaris del consultori de Cabrils o l'eliminació de les urgències de Vilassar de Dalt. Com hem dit, també es pot fer feina fora del govern. Bona Festa Major i bones vacances.

Més informació:
http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com
http://www.esquerra.cat/cabrils
Facebook: "Esquerra Cabrils"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada