divendres, 13 de maig del 2011

Presentació del programa electoral d'Esquerra-Consens x Cabrils

Diumenge 15/05 a les 12:30h presentem el programa electoral d'Esquerra-Consens x Cabrils al CC La Fàbrica. Serà conduït per en Xavier Viudez, cap de llista, en Joan Casals, segon de la llista i l'Eduard López, vicesecretari general de Coordinació Interna i Acció Electoral. La presentació pivotarà al voltant dels següents eixos:

FEM PINYA x CABRILS

x PLANTAR CARA a la CRISI
x FER COSTAT a les PERSONES i les FAMÍLIES
x una EDUCACIÓ TRANSVERSAL
x un MODEL URBANÍSTIC RACIONAL: Evolucionar SI, Créixer NO
x REFERMAR el camí cap a la SOSTENIBILITAT
x SITUAR CABRILS al MAPA
x FER de CABRILS un poble SALUDABLE

LA INDEPENDÈDIA DE CATALUNYA COMENÇA AL TEU AJUNTAMENT

el lema de campanya d'Esquerra-Consens x Cabrils-AM té no només una intenció de sumar esforços si no també multiplicar-los, per què ara és el moment de ser decisius. Hem demostrat al govern que podem fer molta feina, donant suport a les persones, les entitats, el comerç i els empresaris. Som gent compromesa, i volem continuar treballant pels nostre poble, pels nostres veïns; al nucli antic i a les urbanitzacions, per grans i petits, en resum, per tothom, fent feina i de forma constructiva. Tenim un bon equip, encapçalat per en Xavier Viudez. Un equip preparat i cohesionat, il·lusionat, que esperem lideri el nou equip de govern gràcies a vosaltres. Fes-nos confiança donant-nos el teu vot el proper dia 22 de maig.

1 comentari:

  1. Jo sóc catalanista i estic a favor de la Independència. El cas és que fa una mica de vergonya trobar blogs com aquest de partits que són catalans i independentistes, i que demanen la... la... LA QUÈ?? "INDEPENDÈDIA" vol dir que de dia serem independents i de nit espanyols??? Això és broma, qualsevol pot tenir un "lapsus de teclat", però em sembla bastant més greu que no sàpiga escriure català a nivell de ESO. "si no també..." s'escriu "sinó també...", "per què ara és el moment" s'escriu "perquè ara és el moment" i buscant a d'altres apartat trobem "perles" com "dongueu" o bé "participeu tothom" que ha de ser o bé "participi tothom" o bé "participeu tots/totes".
    Crec que seria bona idea que els polítics de la vostra formació tinguin un mínim nivell C de català. Us deixo uns enllaços que us poden ser d'utilitat:
    http://www.edu365.cat/eso/muds/catala/perque/index.htm
    http://www.edu365.cat/eso/muds/catala/sino/index.htm

    ResponElimina