dissabte, 30 d’abril del 2011

Presentació de la candidatura d'Esquerra- Consens x Cabrils-AM

El passat dilluns 25 d'abril a les 12:30h es va presentar a la sala d'actes de La Concòrdia la candidatura d'Esquerra-Consens x Cabrils a les eleccions municipals del proper 22 de maig. La presentació va ser a càrrec d'en Joan Casals i va comptar amb les intervencions d'en Xavier Viudez, cap de llista i en Pere Aragonès, diputat del Parlament de Catalunya i alcaldable per Pineda. Posteriorment hi va haver un petit refrigeri on tothom va poder parlar amb els integrants de la llista de forma distesa.

Els primers cinc llocs de la llista els integren:

Xavier Viudez, 1973. Cap de servei d’una mútua d’accidents de treball i consultor en noves tecnologies. Es llicenciat en física i màster en direcció i gestió de sistemes d'informació. Ha col·laborat amb diferents organitzacions d'àmbit local i nacional.
Joan Casals, 1954. Director comptable i fiscal d’una multinacional – prejubilat. Va cursar estudis superiors empresarials a ESADE i IESE. Aficionat als escacs i coordinador de les activitats sardanistes del poble.
Oscar Martin, 1971. Empresari. President de la secció local d’Esquerra a Cabrils i membre dels ADF, els agents de defensa forestal.
Mariona Bosch, 1962, Monitora de lleure i col·laboradora d’una consultoria. Es membre de l'associació de voluntaris Bona Terra i promotora del blog d'informació municipal “Tu ets Cabrils”.
Joana Gabañach, 1961. Empresària del sector esportiu.


tots els membres de la llista disponibles a: (veure properament)

1 comentari:

  1. Hola Xavier . Espero q no tornis a esborrar el comentari. Et deia q per q`no has actualitzat el méu curriculum. Sóc Directora de Lleure i treballo a una escola. També col·laboro e una Consultoría com a "tot terreny". Sóc membre del Voluntariat de Cabrils "Bona Terra" i en el seu moment vaig formar part del Consell Escolar Municipal de Cabrils com a representant de pares i mares. També sóc membrefundador i de l'equip de redacció del bloc "Tu ets Cabrils"

    ResponElimina